Mozaïek: Vloer en tegelwerken Julien bvba Maasmechelen (Limburg)

Mozaïek

Mozaïeksteentjes, subtiele kleurnuances of gepersonaliseerde versiering

Mozaïeksteentjes zijn nog altijd geliefd bij architecten en interieurontwerpers. Met mozaïek krijg je subtiele kleurnuances in het betegelde oppervlak. Bij sommige merken is het mogelijk om uw eigen kleuren samen te stellen.

Mozaïek past perfect in elk interieur, hedendaags of klassiek, grote of kleine ruimte. Je kan mozaïek gebruiken voor de vloer en voor de wand, zowel voor grote oppervlakken als voor een fries of een boord. In badkamers of zwembaden wordt vaak gekozen voor een gepersonaliseerde versiering.

Mozaïeksteentjes plaatsen

Voor het plaatsen van mozaïek moet het oppervlak perfect egaal zijn voor een mooi resultaat. De voorbereidende werken zijn minstens zo belangrijk als het plaatsen van de mozaïek zelf. Het is dan ook zeker aan te raden mozaïek te laten plaatsen door een vakman.

Een voordeel van mozaïek is dat je weinig materiaal verlies hebt. De steentjes zijn heel klein, het is dus eenvoudig om deze op maat te knippen.

Soorten mozaïek

Wie dacht dat er niet veel soorten mozaïeksteentjes bestaan, heeft het mis. Er is een grote keuze aan diverse materialen. De meest bekende zijn de glasmozaïek en de marmermozaïek. Andere soorten zijn onder andere keramische mozaïekantislip mozaïekkristal mozaïekknoopmozaïekkiezelmozaïekmetaalmozaïekgoudmozaïek en iridium mozaïek.

Mozaïek: Vloer en tegelwerken Julien bvba uit Maasmechelen
Mozaïek: Vloer en tegelwerken Julien bvba uit Maasmechelen

Contact Us

Julien bvba

Vloer en tegelwerken

Trappenstraat 41
3630 Maasmechelen

+32(0)476 / 36 00 08

info@vloer-tegelwerken-julien.be

Contact Formulier

9 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This